top of page

Casper Mortensen vil endnu mere!


En af dem der virkelig knokler for sagen, og som viste sig i flotte glimt i årets korte sæson, var Casper Mortensen, der blandt andet var helt oppe og snuse i kampen om 125-DM. Næste år satser Casper på endnu mere, men det har ikke rykket ved at der fortsat skal knokles igennem. Vi har fået en snak med Casper, om hvad der venter i 2021, og om hvordan han oplevede 2020.


Casper Mortensen: "2020 gik godt! Desværre var der bare ikke så mange løb, så det kunne have lækkert med lidt mere kørsel. Jeg blev nummer 4 samlet til DM i 125cc. Jeg skulle også have kørt de to afdelinger af ADAC MX Masters, men det blev desværre kun til en enkelt på grund af Corona. Så det var som det var. Næste år håber jeg at komme til at køre noget mere ADAC MX Masters, og så skal jeg selvfølgelig også køre DM - begge dele i 125-klassen. Henover vinteren er det planen, at jeg bare skal træne på min KTM 250, og så ser jeg ellers frem til sæsonen 2021, hvor der forhåbentlig bliver masser af løb at køre! Min ambition er at få så mange point som muligt til ADAC MX Masters, og så går jeg efter en samlet top 3 til DM."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page