top of page

Catja tilbage i DM for en kort bemærkning


Catja Rasmussen har om nogen høstet sin del af titler og guld i DM for kvinder, og når feltet - der igen er virkelig imponerende i størrelse - kommer til Hjørring på torsdag, så er hun tilbage på bommen. Om end kun for en kort bemærkning, så er det altid godt mere flere navne på startlisten. Vi fik derfor en snak med hende om hvordan formen er, og hvad sæsonen ellers byder på. Her er hvad hun svarede.


Catja Rasmussen: "Ja, jeg er på startlisten til DM i Hjørring. Det er det eneste løb, som ikke falder sammen med de andre mesterskaber, jeg har valgt at stille op i. Jeg er rigtig glad for, at det lige præcis er Hjørring, jeg kan køre med på, for jeg har altid syntes godt om banen. Min form er rigtig fin, og jeg føler faktisk selv jeg i år er, hvor jeg skal være, meget af det takket være min coach Torben Keller, som altid finder løsningerne, og som får tingene til at fungere for mig - selv i en coronatid, hvor alle træningscentre og så videre har været lukket ned. Jeg stiller op for at have det sjovt og få det bedste ud af dagen. Så jeg håber på et sjovt løb, og det synes jeg heldigvis ofte man har på banen i Hjørring. Jeg satser ikke på at komme til flere DM'er nej, for der ligger andre løb i weekenderne, hvor A-DM ligger. Lige nu er mit fokus på at klare det godt i DMCU mod drengene, hvor jeg er opvokset. Desuden prøver jeg kræfter med noget nyt i år, nemlig DM i EVO. Noget jeg længe har drømt om og derfor ser meget frem til Jeg er så heldig igen i år at have de mest fantastiske sponsorer bag mig og uden dem havde dette ikke været muligt! Stort tak til Easy Mx, One o One Design & Print, Fasthouse DK, SBS, Kristians Auto, Emj & sss a/s, Tec-co vvs, Shadowchaser Mx, Crossfit north 579, Hk service og suspension, Bo Rasmussen, Torben Nørregaard, og min familie og kæreste."


(Og ja, vi har spurgt om Catja kommer til Hjørring på sin EVO-cykel for jer, men den er desværre ikke helt klar ...)


Foto: Per Thorbjørn Schjødt / Pers-photo.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page