top of page

Dansk EM-sølvmedalje i pitbike!


Danske Magnus Lukassen tog til EM i pitbike i Tyskland fuldstændig uden forventninger, men lige pludselig stod han med bedste tid efter tidskvalen', og så lugtede der lige pludselig af medaljer og et rigtig godt resultat. Her er en beretning fra ham, om en weekend der endte med ædelmetal i bagagen hjem!


Magnus Lukassen: "Europamesterskabet blev i år kørt i Tyskland, så det besluttede jeg mig for at tage til, for at se hvordan farten var til et af de større løb. Jeg havde ingen forventninger da jeg ankom, men efter tidskvalen' om fredagen stod jeg med hurtigste tid af alle - hvilket kom rimelig bag på mig. Lørdag skulle vi køre 3 heat og i alle 3 heat blev jeg 2'er, efter Mike Valade, der virkelig fyrede den af. Hvis man ikke ved hvem Mike Valade er, så er det en flere gange verdensmester i pitbike. Prøv at skrive hans navn på Youtube og se løjer. Der er smæk på!


Søndag skulle vi igen køre 3 heat og det betød jo så, at jeg skulle vinde alle 3 heat hvis jeg skulle snuppe titlen.

Det gik så lidt i vasken allerede i første heat, da jeg bremsede lige hårdt nok hen til et sving hvor den havde fået rigeligt med vand, så jeg sluttede som 2'er i første heat. Men i 2. og 3. heat fandt jeg et par sekunder og kørte over stregen som 1'er! Alt i alt er jeg super tilfreds med weekenden og stor tak til dem der har hjulpet med det hele."

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page