top of page

Dansk metal i Sverige!


Der var dansk på podiet - både på dagen og samlet - da finalen i det svenske mesterskab blev kørt i dag i Finspång.


Og det var Malou Jakobsen der leverede, først med en fin andenplads på dagen, hvilket rakte til sølvmedaljen i den svenske serie for kvinder. Malou har for alvor fundet tempoet og sig selv igen her i slutningen af sæsonen, og flere gange formået at køre lige op med - og i dag bedre - end Matilda Huss, der vandt guldet.


Magnus Smith var også godt kørende igen i MX2-klassen, ligesom han var i går, men desværre røg Magnus i problemer, så der ikke var point i første heat. Det var der så i andet, hvor danskeren kørte sig ind på tredjepladsen. Magnus slutter som nummer 11 i det svenske mesterskab, på trods af at have misset flere afdelinger. Sejren i mesterskabet tog Filip Bengtsson sig af, og det bliver spændende at se ham til MXoN i MX2-klassen. Også dejligt at have Tim Edberg med på højt niveau igen, hvor det blev til en sølvmedalje.


Dramaet var stort i MX1-klassen, da forsvarende mester, Danne Karlsson, styrtede i første heat, og ikke kom ud til andet. Det betød at hans titelhåb gik op i røg. En anden der var skarp, var dog Anton Gole, der snuppede mesterskabet for næsen af Albin Gerhardsson, der dog stadig havde en formidabel debutsæson i den store klasse, efter sit mesterskab i den lille sidste år.


Du kan finde alle samlede stillinger fra årets SM her: https://mxsm.nu/resultat

Resultater fra dagen i Finspång finder du her: https://mxsm.nu/race/178/status

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page