top of page

De første Stark Varg er landet i Danmark!


De første eksemplarer af el-crosseren Varg fra Stark Future er landet hos WestcoastMX, hvor man kan slå et smut forbi, hvis man gerne vil opleve dem. De spanskproducerede cykler med det svenske ophav, rykker i disse dage ind mange steder, og firmaet bag har virkelig gjort noget for at få gjort dem synlige. Josh Sheehan kørte på en til X-Games, det er netop blevet ud at de kommer i aktion på den kommende AX Festival i England, de har allerede være i kamp nationalt flere steder i Europa og flere kørere prøver dem af på de sociale medier - senest Arminas Jasikonis, der smed nogle videoer på sine kanaler så sent som i går. Og der bliver presset yderligere på, for at få dem vist frem og prøvet af.


Og apropos det der med at prøve dem af, så går der ikke længe inden du også kan få lov at teste cyklerne, når WestcoastMX inviterer til demodag. Hvornår og hvor det bliver, skal vi nok sørge for at melde ud her på MX-Index - for vi kommer uden tvivl også selv for at være til stede og teste dem.


Den første sending har WestcoastMX allerede solgt, men hvis du gerne vil have fingrene i den næste, skal du blot kontakte dem på en af deres kanaler. De har desuden lige været så venlige at besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål om cyklerne, lige herunder!


Hvor lang tid er den om at lade op?

- En halv time er den opgivet til fra fabrikken.


Hvor længe kan den køre?

- Det afhænger som med andre crossere om hvor meget man vrider øret. Men til normal enduro-kørsel er den opgivet til 6 timer. Ved hård crosstræning/løb, så holder den cirka lige så længe som en fuldtanket 450'er.


Hvor mange hestekræfter har den?

- Der er 2 modeller at vælge imellem, Stark Varg har 60 heste og Stark Varg Alpha har 80. Med Stark Varg følger en telefon, hvor du kan indstille 5 forskellige modes, som du kan ændre fra træning til træning på under 5 minutter. Det betyder at du kan vælge at crosseren skal have 10 heste i Mode 1, 65 i Mode 2, 70 i Mode 3 osv.


Cyklen vejer 118 kilo, og er oven i købet lavet med 938nm på baghjulet.


Som med alt andet må man føle tingene på tænderne, inden man kan danne sig en mening, så hold øje med MX-Index for hvornår du kan prøve en Stark Varg - og hold ellers derefter øje med vores vurdering af oplevelsen!


Foto: WestcoastMX


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page