De to sidste Europamestre fundet i Mantova!


Årets EMX125 og EMX250-serier fandt deres afslutning i dag i Mantova, hvor det endte med de forventede italienske sejre i begge afdelinger.


Det var nemlig som ventet Nicholas Lapucci og hans Fantic 250XX 2-takter der nappede titlen i EMX250-klassen, hvor han blot skulle have en håndfuld point i første heat, for at kunne tage titlen. Det fik han - og fulgte så op med en sejr i andet heat - og kunne lade sig hylde som mester. Lapucci meldte desuden ud op til GP'et, at han fortsætter på Fantic, men i MXGP-klassen til næste år. Kevin Horgmo tog sølvet, imens Rick Elzinga tog sig af bronzen. Sejren på dagen gik til Håkon Fredriksen, også fra Norge. Både Magnus Smith og William Kleemann kvalificerede sig til de pointgivende heat, men det var igen lige ved og næsten for danskerne.


I EMX125-klassen skulle Valerio Lata bruge nogle flere point, for at sikre sig titlen allerede i første heat. Og det så da også ud som om at britiske Bobby Bruce skulle sende spændingen videre til andet heat, indtil britens Gasgas opgav med fem minutter igen. Derfra kunne Lata køre uhindret til mål - trods et lille styrt - og lade sig hylde som vinder af mesterskabet. Endnu en titel til den tidligere Europa- og verdensmester i 85cc. Bobby Bruce måtte nøjes med den samlede andenplads, imens belgiske Lucas Coenen og hans AF Bud Racing Kawasaki 125cc kørte sig op på bronzepladsen med to heatsejre i dag.


Du kan finde alle resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Og SÅ mangler vi KUN finalen! Første start går i morgen klokken 11, og det må du ikke snyde dig selv for! Vi sender, live og gratis, på discovery+!


Foto: Infront Moto Racing 2021 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder