top of page

Debutant håber at lære en masse


Det svenske GP er tilbage efter tre års pause, og det har i tidens løb været åsted for mange danske debuter og favntag med EM/VM. Desværre kan vi ikke matche de 30 svenskere der har meldt sig til i Uddevalla i weekenden, men Danmark har alligevel en debutant med, når det går løs på Glimminge Motorstadion i morgen. Nemlig unge Emil Lodal i EMX125, og vi hørte lige hans tanker om debuten, her aftenen inden!


Emil Lodal: "Jeg glæder mig meget til selve oplevelsen, og at komme til at køre samme sted som mine idoler - og så bare til det at se hele dette MXGP tæt på. Jeg håber at jeg kvaler' ind og skal køre med i de 2 heat - det er målet. Jeg har valgt at stille op, fordi jeg kørt 2 svenske mesterskaber og har fået meget ud af det. Der er også mange med til SM og der skal man også kvale' ind. Jeg har kørt svensk mesterskab på denne bane og er vild med den. Det er en hård bane som min hjemmebane i Næstved. Jeg har trænet meget og efter en dårlig periode med 2 maskiner, som hele tiden gik i stykker, ser det ud til, at det er ved at vende. Jeg håber at kunne tage erfaring fra denne weekend med til næste år, hvor jeg håber at køre flere afdelinger af EM."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page