top of page

- Det bedste resultat indtil videre


Der var mange positive fremskridt at spore i denne weekend for Mikkel Haarup, der arbejder sig tilbage til top 5-fart for sit nye team i VM. Og det var da også en positiv dansker der gjorde status, efter weekendens GP i Portugal, selv efter et andet heat hvor tingene alt andet end gik hans vej.


Mikkel Haarup: "Denne her weekend var alt i alt en rigtig godt forbedring for mig og teamet. Lørdag kæmpede vi stadig lidt med at finde det sidste fart, men vi lavede nogle gode setup-ændringer med affjedringen, og det lod til at virke rigtig godt, fordi da banen begyndte at blive smadret søndag, havde vi stadig rigtig god fart. I det første heat lavede jeg en rigtig dårlig start, men jeg kørte mig godt op igennem feltet, og sluttede som nummer 8 - som er det bedste resultat for teamet og jeg sammen indtil videre. I andet heat lavede jeg en bedre start, men i de første to sving var der to andre kørere der væltede foran mig, så jeg mistede en masse placeringer på grund af det. Og så igen, senere på første omgang kørte jeg sammen med en anden kører, og væltede. OG for at det ikke skal være løgn, så væltede min teamkammerat lige foran mig ti minutter inde i heatet, og så blev jeg hængende i ham. Alt det til trods, så sluttede jeg stadig som nummer 13 i heatet, så min fart var rigtig god, og vi kunne blive ved at presse på, helt indtil det ternede flag. Ærgerligt med uheld, men vi arbejder troligt videre, og bliver bedre, men alt i alt en positiv weekend."


Foto: WZ Racing / Sevenonepictures

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page