- Det bliver spændende!


Den nykronede danske mester i MX2-klassen, Nicklas Haagensen, er på international mission for første gang i lang tid, når der står en afdeling af EMX250 i tyske Teutschenthal på programmet i den kommende weekend. Men hvordan hjælper sådan en gang DM-guld på sådan en opgave, hvordan forbereder man sig på den, og hvis det nu går godt, kan vi så forvente at se ham mere internationalt på lang sigt?


Nicklas Haagensen: "For det første, så glæder jeg mig bare virkelig meget til weekendens race! Det bliver en god afslutning på sæsonen for mig, at få endnu flere fede oplevelser, udover dem den allerede har bragt. Mine forventninger er ikke så store, da det er første gang jeg skal køre EM, men jeg vil selvfølgelig gøre mit bedste for at kvale' ind og for at få noget fedt race ud af det! Men jeg tager det lidt som det kommer. Sidst jeg kørte internationalt, var da jeg kørte ADAC tilbage i 2013, og nu gælder det så EM. Så der er gået lidt år, må man sige. Jeg har set en masse videoer fra Teutschenthal når der er blevet kørt der, og den ser svær ud, men samtidig også både mega fed og sjov, så jeg ser frem til det. Jeg har aldrig prøvet at køre der, så det bliver også spændende at prøve. Og om jeg skal køre mere internationalt, hvis det går godt? Tja, hvis det nu går godt, så kan det da godt være at jeg skulle ud og køre noget mere af det!"


Foto: Andreas Ebbesen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder