- Det er en start!


Hvis der var en vi havde glædet os til at se, da VM startede i lørdags, så var det Malou Jakobsen. Efter en blændende sæsonstart, hvor hun virkelig har bevist at hun har rykket sig med syvmileskridt over vinteren, var det spændende at se hvor hun lå henne i VM-feltet i år. Desværre gik det ikke helt som det danske stjernefrø håbede i Tjekkiet, men hun er heldigvis stadig positiv omkring årets sæson. Vi fik en snak med hende, ovenpå løjerne i Loket.


Malou Jakobsen: "Første afdeling af WMX var en hård omgang psykisk. Jeg synes egentlig ikke jeg havde været nervøs op til løbet, men det hele kom bare på dagen og jeg kørte helt stift og gjorde det bare svært for mig selv at få lært banen ordentligt at kende, da jeg heller aldrig havde kørt der før! Så dagen var rigtig svær at komme igennem! Jeg gjorde det heller ikke nemmere, ved ikke at komme igang de første 10 minutter at heatene og måtte kæmpe de sidste minutter. Jeg kom heldigvis i pointene i begge heat, og det hjælp lidt på humøret! Og jeg endte med en samlet 15. plads. Dog er det overhovedet ikke der jeg vil være, men det er en start! Og jeg ved jeg kan være med længere oppe, når de sidste små ting kommer på plads og det ved jeg de gør! Jeg er i hvert fald klar på mere! Jeg får heldigvis en ny chance allerede i weekenden, i sandhullet Lommel! Jeg håber på at de lange stænger kan være en hjælp i de store huller!"


Foto: Eva Szabadfi

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder