top of page

DM i Holstebro aflyst


DMU melder i dag ud, at situationen i Holstebro gør, at man må aflyse DM-afdelingen planlagt i starten af juli. Man arbejder på at finde en alternativ løsning.


Læs melding fra DMU her:

"Det er med stor beklagelse at vi offentliggør, at 4 afdeling af DM A herunder supportklassen Mini 85 Open ikke kan afvikles på Troldkjærbanen ved Holstebro d.7 juli.

Troldkjærbanen kan i sin nuværende tilstand kan ikke godkendes af DMU til løbs- eller træningsaktivitet, Sportskomisionen har herfor i samarbejde med Holstebro Motocross Club valgt at aflyse DM A løbsafviklingen på Troldkjærbanen, det er ingen hemmelighed at alle berørte parter er kede af denne beslutning, men som de fleste nok er oplyst om, så er HMCC voldsomt udfordret af en grundvandsituation, de ikke kan løse uden et velvilligt samarbejde med Holstebro kommune, og der er desværre ikke udsigt til at situationen løses i nærmeste fremtid.

I skrivende stund arbejdes der på en løbsafvikling samme dato, på en anden bane et sted i Danmark, hvorfor SK MX ønsker at alle må have tålmodighed med den uafklarede løbsafviklingsituation, SK forventer at kunne melde officielt ud medio næste uge.


Venligst


Sportkommision MX & Holstebro Motocross Club"


Foto: Andreas Ebbesen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page