top of page

Drama og forløsning i Indianapolis!


Hvis man havde troet at anden AMA SX-afdeling i Indianapolis ville blive mindre dramatisk end den første, så tog man grundigt fejl. Det stod ret så klart, efter at støvet havde lagt sig i nat - efter en afdeling der bød på endnu flere fejl, og også strålende præstationer.


450 Class

Der var kun én på banen i den store klasse. I hvert fald når det kommer til sejren. Efter at have haft kendelserne imod sig, og vundet på marginaler i lørdags, så var Ken Roczen totalt i kontrol i går. Han styrede finalen og tog en knusende sikker sejr, der blot gør at han udbygger forspringet i den samlede stilling. Justin Barcia kom væk fra de seneste afdelingers deroute med en andenplads, imens Eli Tomac kørte sig op igennem feltet til tredjepladsen over mål. Cooper Webb tabte også terræn i toppen ved at blive nummer 4, imens Aaron Plessinger derimod tog et skridt fremad, da han formåede at køre sig i top 5.


Højdepunkter:

Resultat, Indianapolis 2:

1. Ken Roczen - Honda

2. Justin Barcia - GasGas

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Cooper Webb - KTM

5. Aaron Plessinger - Yamaha

6. Adam Cianciarulo - Kawasaki

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Joey Savatgy - KTM

9. Dylan Ferrandis - Yamaha

10. Malcolm Stewart - Yamaha


Samlet:

1. Ken Roczen - 112p

2. Cooper Webb - 99

3. Eli Tomac - 98


250 East Class

Det var også en HRC Honda der løb med de fleste overskrifter i den lille klasse, desværre af de forkerte grunde. Jett Lawrence havde nemlig en særdeles hård aften. Et styrt i kvalifikationen gav ham en massiv blodtud, og endnu et styrt i hans heat, efterlod ham med en smertefuld skulder. Han klarede den igennem LCQ, men valgte at trække sig kun minutter inden bommen faldt til finalen. Derved ser også hans titelchancer ud til at forsvinde, og den lange skadesliste ud til at få endnu et navn. Vi håber at han er klar igen på lørdag. På banen var det dog igen Colt Nichols der styrede showet, han nappede føringen fra Michael Mosiman, der måtte undvige en styrtet omgangskører, og derfra så Nichols sig ikke tilbage. Tredje sejr på stribe og endnu flere point til den røde nummerplade. Teamkammerat Christian Craig tog andenpladsen, imens Mosiman sluttede top 3 af. Jo Shimoda tog fjerdepladsen, på trods af at han var med i et startstyrt, imens Grant Harlan tog femtepladsen, i et felt der bliver mere og mere tyndet ud.


Højdepunkter:

Resultat, Indianapolis:

1. Colt Nichols - Yamaha

2. Christian Craig - Yamaha

3. Michael Mosiman - GasGas

4. Jo Shimoda - Kawasaki

5. Grant Harlan - Honda

6. Jeremy Hand - Honda

7. Joshua Varize - KTM

8. Josh Osby - Honda

9. Logan Karnow - Kawasaki

10. Kevin Moranz - KTM


Samlet:

1. Colt Nichols - 122p

2. Christian Craig - 111

3. Michael Mosiman - 97


Du kan finde alle aftenens resultater her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling er allerede på lørdag, igen i Indianapolis, så husk at sætte dit hold i MX-Index' og Motocasts store PulpMX Fantasy-konkurrence!


Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page