top of page

Ducati på vej i MXGP i 2024?


Somme tider popper der noget ekstra spændende op i indbakken, og denne her lille tekst fra vores ven Adam Wheeler på ontrackoffroad.com fik os lige op ad stolene. Adam har nemlig været til MotoGP, og her har han opsnuset lidt nyheder, som burde kunne vække de fleste crossfans.


For er Ducati endelig på vej ind i motocross, efter års diffuse internet-spekulationer? Det lader til det!


Det er både sikkert og vist at Triumph er i fuld gang med at gøre sig klar til at slutte sig til både VM og AMA SX/MX, og den britiske fabrik er i fuld gang med at teste de byggede cykler. De forventes dog ikke at være klar før i 2024, eller tidligst i slutningen af 2023.


Men de skulle ikke være de eneste fabrikanter, der er på vej ind på motocross-markedet, for første gang i den moderne æra. Ducati er nemlig interesserede i at gøre det samme, og arbejder lige nu på en 450cc motor til et motocross-projekt, som de håber at teste på en prototype i slutningen af 2022. De har samtidig haft følere ude i GP-ryttergården, for en mulig alliance med teams der, og de har adviseret deres leverandører om at være klar til at levere dele så man kan være konkurrencedygtig.


Ducatis ambitioner i MXGP er stadig i den spæde fase, og der skulle ikke være nogen meldinger om, om de vil lave et fabriksteams selv, eller indgå et samarbejde med et eksisterende team.


Under alle omstændigheder, så kan vi have to "nye" fabrikanter i spil, når vi rammer VM i 2024!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page