top of page

Ducatis helt nye Desmo450 MX afsløret!

Ved en live-seance her mandag formiddag blev sløret endelig løftet for den maskine, som Ducati kommer til at forsøge at indtage MX-verdenen med. Både Antonio Cairoli og Alessandro Lupino har på - humoristisk og skæv vis - ladet op til afsløringen i den seneste uge, men nu har vi endelig fået syn for sagen.


Som man kan se er Monster Energy med på holdet, sammen med Akrapovic. Cyklerne har desuden Showa-affjedring, og er, helt subjektivt, hvad man kunne forvente af labert design fra Ducati.


Desuden siger fabrikken at den "all-Italian" - nok henvendt direkte til "eNdNu En KtM-kOpI"-pøblen - med alustel og desmodromiske ventiler - deraf navnet - som er teknologi fra Ducatis roadracing-cykler.

Det bliver spændende at følge med i hvordan cyklen gør det når den skal i ilden. Formentlig og forhåbentlig snart, når der køres italiensk mesterskab i Mantova i marts. Det er også blevet hintet at teamet vil forsøge sig til enkelte afdelinger af VM i år - men kun hvis alt går vel. Det bliver slået fast, at 2024 er et udviklingsår, for at gøre cyklerne endnu mere konkurrencedygtige.Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page