top of page

EM-danskerne kæmpede i Trentino


Lørdag var igen EM-dag i Arco di Trento, hvor EMX250 og EMX125-klasserne, skulle forsøge at fordele de sidste point imellem de italienske alper for denne omgang.


I EMX250-klassen kvalede' Magnus Smith direkte ind, og danskeren kom tættest på point i andet heat, hvor han sluttede som nummer 24. William Kleemann var med i andet heat, hvor det blev til en placering som nummer 28, imens Victor Kleemann desværre ikke klarede skærene i kvalifikationen. Sejren gik til norske Kevin Horgmo, der derved haler ind på Nicholas Lapucci i den samlede stilling, der dog stadig fører feltet an, inden de sidste to afdelinger i Mantova.


I 125-klassen gik sejren på dagen til Lucas Coenen, imens Valerio Lata måtte nøjes med fjerdepladsen. Det ser dog stadig ud som om Lata løber med titlen, hvis ikke det går helt galt, med kun en enkelt afdeling igen, og et 22 points forspring ned til britiske Bobby Bruce på andenpladsen. Men alt kan ske i Mantova!Og husk at følge VM MX2 og MXGP-klasserne i morgen, lige og gratis, på discovery+ fra klokken 11!

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page