top of page

- En fantastisk dag


Thomas Rasmussen var egentlig på vej op i MX1, da hans hjerte pludselig faldt til en Fantic 250 2-takter, og så var han pludselig tilbage hos Kaduuz Racing, klar til endnu en tørn i MX2-klassen. En tørn der startede med et gedigent brag, da Thomas kørte sin smoker ind på tredjepladsen, og nu indtager selvsamme i det samlede klassement.


Thomas Rasmussen: "Sikke en dag! Jeg kvalede' som 5'er i min gruppe, og det var jeg super tilfreds med. Til første heat får jeg en virkelig dårlig start og da jeg kommer over målstregen første gang er jeg i den bagerste halvdel af feltet, så det var bare fremad! Jeg finder et godt flow, kommer stille og roligt gennem feltet, og på sidste omgang kommer jeg op som 3'er! Hvilket var helt uvirkeligt for mig! I andet heat får jeg igen en dårlig start. Igen i den bagerste halvdel af feltet, da jeg kommer over målstregen første gang. Jeg får dog kæmpet mig og til 3. pladsen på andensidste omgang og kommer forbi og slutter som 3’er! I superheatet - fedt tiltag til i år - slutter jeg som 14'er imellem MX2 og MX1-cyklerne, og med 5 point til nummer 4, slutter jeg dagen som samlet 3’er! Og mit andet podie i A nogensinde! En dag der gik langt over mine forventninger, da jeg kun havde haft cyklen i 1,5 uge inden A-DM, men starterne skal der hjem og arbejdes på! Fantastisk dag med mega fedt race! Og 2-smoker lyd. Tusind tak til sponsorer, Kaduuz Racing Team, specialt Ronnie for hurtigt at tage mig ind igen og at få alt klar. Alle dem som hepper, hjælper og støtter op! Og selvfølgelig min familie!"


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page