top of page

- En fantastisk følelse!


Thomas Kjer Olsen brændte for alvor igennem, da han høstede karrierens hidtil største sejr på 450'eren, ved at vinde første heat til Motocross of Nations i den netop forgangne weekend. Men hvad havde TKO selv at sige til dagen i Mantova, der bød på en strålende sejr, men også et frustrerende andet heat. Det kan du finde ud af, lige herunder!


Thomas Kjer Olsen: "Det var en fantastisk følelse at vinde det første heat. Jeg fik en god start og jeg fandt nogle gode linjer, og så begyndte jeg at arbejde mig fremad i feltet. Tom Vialle kom tæt på et par gange, men jeg følte mig virkelig stærk på cyklen og kunne holde ham på afstand, og tage sejren. Jeg følte mig klar og godt tilpas til at gå efter endnu et godt resultat i andet heat, men et par styrt sendte mig ned i feltet, og når forholdene er som de var, så bliver det virkelig svært. Jeg kom dog godt op igennem feltet, kunne sluttet som nummer 3 i min klasse, og weekenden til Motocross of Nations, har givet mig god selvtillid til de resterende afdelinger af VM-serien."


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page