top of page

- En fantastisk oplevelse


Mads Vendelbo debuterede til EM, da han tog imod EMX-2t-klassen i Loket i lørdags, og det endte faktisk med at danskeren gjorde sig særdeles godt bemærket i top 10, selvom klassens tunge drenge endte med at være lidt for stor en mundfuld.


Mads Vendelbo: "Banen var rigtig fed i Loket. Vi gik en tur om fredagen med Emil Larsen & co, og derefter tænkte jeg godt nok "wow, det bliver svært." Jeg har aldrig kørt på noget lignende, så jeg var spændt. Mine forhåbninger var egentlig bare at være med i top 10. Jeg anede ikke hvem jeg skulle køre imod, undtagen top 3. Jeg kvalede som 6’er og var tilfreds, og samtidig overrasket over hvor fed den bane var med de hop, bakker og underlaget. I 1. heat får jeg en skidt start udover bommen, men jeg er egentlig OK med, efter de første to sving. Jeg var oppe som 5'er, men den placering mistede jeg til den ene hurtige Fantic Factory-knægt. Derefter bød det på gode battles med en italiener, og jeg slutter som 6'er. I 2. heat får jeg samme dårlige start, men jeg har et par gode battles med italieneren igen. Jeg formår heldigvis lige at overhale ham igen sidst i heatet, og slutter som 6'er igen. Ligeledes samlet 6'er med 30 point på kontoen. Alt i alt en fantastisk oplevelse, som måske skal gentages næste år. Den næste afdeling køres næste weekend i Lommel. Der ville jeg egentlig gerne have været med, men de ved godt hvad de vil have for tilmelding og licenser til det show der! Men ja, jeg går da lidt og overvejer at køre noget mere internationalt. Det er virkelig fedt at køre imod nogle modstandere man ikke kender, og at prøve nye og spændende baner! En stor tak til Johan, Mikkel, Far og Mor, det havde ikke været muligt uden jeres hjælp! Og selvfølgelig heller ikke uden disse folk bag. Westcoast MX SOS Racing Parts Wicked Family OneGripper SBS Brakes Malermester Claus Christensen Tzacho ActionBike CMN Fugeteknik Bille MC FV Motor Sublitek."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page