top of page

- En forholdsvis god weekend


Sara Andersen kørte et godt VM GP i Spanien i den netop forgangne weekend, der både indbragte hende en femteplads i GP'et, og samtidig rykkede hende en placering op i tabellen. I en sæson der har været præget af skader, er det da også en relativt tilfreds dansker der herunder gør status, med kun én afdeling tilbage af årets VM for kvinder.


Sara Andersen: "Jeg havde en forholdsvis god weekend i Spanien. Jeg har tidligere gjort det ret godt på banen i Madrid og jeg kan godt lide hårdbane og store hop, så banen passer mig godt. Dog sørgede de for at lave den ret blød og det betød at banen mange steder blev meget ensporet, og det var ikke helt nemt når man kom dårligt fra start, som jeg gjorde i første heat. Jeg fik heldigvis overhalet en del de første par omgange og kom op på 6. pladsen, da varmen ramte. Det var enormt varmt hele weekenden - ikke noget jeg er vant til, men jeg plejer godt at kunne holde til det. Jeg har dog også været i bedre form end jeg er lige pt, så den her gang var det ekstra hårdt. Jeg nåede helt op til 5'eren, men jeg gik kold og kørte i mål på en 6. plads. I andet heat fik jeg en bedre start, men lavede nogle fejl på første omgang og lukkede en masse forbi. Igen endte jeg på en 6. plads, selvom min kørsel var bedre. Jeg blev samlet 5'er og rykkede op i den samlede stilling. Jeg ligger lige nu 6'er, med bare 2 point til 5. pladsen. Der er én runde tilbage, der ligger i september, så jeg kan nå at komme tilbage i form efter min skade og komme ind i top 5 i mesterskabet. Mit mål inden min skade var noget højere, men undervejs har en 5. plads set ud til at være ret håbløs, så hvis jeg når det resultat vil jeg blive rigtig glad, efter en sæson ramt af skader og uheld."


Foto: Infront Moto Racing 2022 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page