top of page

- En hård omgang!


Damerne tog hul på deres VM i lørdags i Loket, og danskerne var udset til at spille store roller, i både afdelingen og i mesterskabet. Det gik dog ikke helt så smertefrit som vi kunne have håbet, heller ikke for Line Dam Nielsen, som vi lige fik en lille snak med, ovenpå strabadserne.


Line Dam: "Loket var en hård omgang for mig. Jeg havde rigtig svært ved at finde rytmen i både træning og kval, og endte som nummer 18. Starten er heldigvis ret bred i Loket, så det er lidt ligemeget hvor man holder. Jeg var fra start som omkring nummer 7 i første heat, og kørte er helt okay heat med en masse gode kampe, og sluttede som nummer 9. I andet heat var jeg lidt dårligere fra start, omkring nummer 11. Banen var blevet mega kantet, meget værre end jeg husker det. Jeg glider ud over et hop midt i løbet, og vælter. Jeg kunne slet ikke få det til at hænge sammen der efter, og måtte slutte som nummer 17. Jeg blev samlet nummer 11, et enkelt point til top 10. Det er et virkelig hårdt VM felt i år, men det er også mega fedt med så meget konkurrence. Nu er det Lommel næste weekend, og jeg glæder mig meget!"


Foto: MXJuly

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page