top of page

- En kæmpe forløsning


Der er ingen tvivl om at Niclas Jensen i nogle sæsoner har haft tempoet til at blive danske mester i B-MX1, men et hav af skader har sørget for at hans sæsoner er blevet spolerede. Denne gang var der dog ingen slinger i valsen, og han kunne lade sig krone som dansk mester i klassen, i Holstebro i den forgangne weekend. Vi fik et par ord fra ham om løjerne.


Niclas Jensen: "Sæsonen 2023 har for mig været et år, hvor tingene endelig lykkedes. Jeg har de seneste sæsoner været ramt af uheld, som har ødelagt mulighederne for at sammensætte et fuldt år, til hvad jeg gerne ville. Siden jeg i 2022 fik en alvorlig knæskade, inden sæsonen nærmest var begyndt, har vejen tilbage været lang. Min tid har primært bestået i at få et funktionelt og stærkt knæ, for derefter at finde køreformen frem igen. Da vi var tilbage bag bommen til første afdeling af B-DM i Fjerritslev, var det for mit vedkommende det første løb i knap 10 måneder. Jeg kommer heldigvis fra Fjerritslev med den røde plade, og får herfra kørt en fin sæson. Gennem året har jeg sat gode og stabile heat i banken, og det hele kulminerede i weekenden i Holstebro. En fantastisk dag i det tunge sand, som virkelig trækker tænder ud for en fynbo. Jeg kommer godt afsted i første heat, og kører den derefter sikkert hjem med et godt hul ned. Det var en kæmpe forløsning at krydse stregen i andet heat. Jeg er virkelig glad for at slutte sæsonen af på denne måde, og ikke mindst for at titlen i B-MX1 nu er i hus. Vejen tilbage har været lang og sej. De sure dage har været mange, men opbakning og støtte fra venner, familie og folk rundt på banerne har betydet alt. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre afslutning på året. Der skal derfor lyde en kæmpe tak til alle dem, som har hjulpet mig tilbage igennem sæsonen."


Foto: Elisa Greve

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page