top of page

- En lærerig weekend

Magnus Smith debuterede til VM i Loket i weekenden, og selvom tingene ikke forløb helt ligesom Magnus havde håbet, så endte det stadig karrierens første VM-point til slut.


Magnus Smith: "Det var ikke den nemmeste weekend for mig. Jeg startede weekenden ud med et stort styrt under tidskvalen om lørdagen, og jeg var derefter ret øm i kroppen. I kvalheatet kørte jeg godt de første 15 minutter, men varmen og mit styr tidligere på dagen gjorde det ikke nemmere, så jeg røg ned som 26'er til slut. Søndagens heat gik nogenlunde. I første heat kommer jeg dårligt fra start og jeg falder på første omgang, så jeg ender som 26'er igen. I andet heat får jeg en bedre start og god kørsel gør at jeg nu kan sige jeg har mit første VM-point. Så alt i alt en lærerig weekend og fik sluttet den af okay. Lige nu er der ikke udsigt til flere VM-afdelinger, men jeg skal nok køre EM i Uddevalla. Måske VM? Hvis der skulle sidde en sponsor derude, som har lyst til at støtte op, så hører jeg gerne fra jer!"


Foto: Infront Moto Racing 2023 @ M. Zan

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page