top of page

- En rigtig god weekend i Herning

Mathias Tang havde håbet på at levere et godt resultat til Herning Supercross, og en blød bane og en drilsk forkølelse til trods, så endte Mathias med at gøre en fin figur i Jyske Bank Boxen i weekenden. Her er et par ord fra ham, om hvordan han oplevede løjerne!


Mathias Tang: "Det blev en rigtig god weekend i Herning, til trods for jeg at blev rigtig forkølet op til, hvilket jeg godt kunne mærke i kroppen - specielt om fredagen. Om fredagen kørte jeg meget stift og følte mig ikke specielt godt tilpas på den ekstremt bløde bane, men jeg fik kørt mig til en finaleplads og blev 10’er som bedste dansker, og så blev jeg 2’er i danskerheatet, efter en dårlig start. Lørdag havde jeg en meget bedre følelse på banen, men desværre fik jeg ikke helt den tidskval jeg havde håbet på. Men da bommen faldt om aftenen, så var jeg heldigvis klar, og sluttede som 4'er og 3'er i de indledende heat, og så som 3’er i semifinalen og fik derved endnu en finaleplads. I danskerheatet endte jeg desværre i lidt startproblemer, da et par kørere væltede foran mig og jeg fik derfor bremset i stå. Jeg var derfor en 8-9 stykker afsted. Jeg fik kørt mig godt op og slutter som 2’er efter Kim, men jeg skal da ikke lægge skjul på jeg gerne ville have haft 2 omgange mere, da jeg kunne se at jeg hentede ham. I finalen kørte jeg rigtig godt, men jeg blev desværre træt efter mange heat lige i træk, så jeg sluttede som 7’er hvilket er mit bedste resultat i Jyske Bank Boxen indtil videre. Og så i kampen om at blive King of Herning endte jeg som samlet 8’er. Tak til mit team, Kaduuz Racing, og alle sponsorer, der gjorde det muligt."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page