top of page

En update fra Mathias Hansen


Da første afdeling af DM-A blev skudt i gang i Svebølle, var det uden Mathias Hansen. Og det er der desværre en ærgerlig grund til. Mathias styrtede nemlig i april og kom slemt til skade med sine fødder. Vi fik derfor lige en snak med ham, for at høre hvordan helingen går og hvordan fremtidsudsigterne lyder.


Mathias Hansen: "Som mange af jer nok ved, så havde jeg et meget voldsomt styrt i Esbjerg, onsdag d. 13 april. Jeg har brækket mit venstre skinneben 3 steder, samt knust min højre fod i små stykker. Lægerne har gjort hvad de kunne, og de har været meget dygtige. Jeg finder ud af om cirka 6 uger, hvor meget jeg kan bruge højre fod. Fik at vide at den er stivgjort fra side til side, men ikke op og ned - Skejby forventer og tror på jeg kommer til at gå nogenlunde igen. Et meget langt genoptræningsforløb venter dog forude. Jeg håber på det bedste, og er ved godt mod. Tusind tak til alle dem der hjalp mig på banen, alle der har skrevet og besøgt mig, det betyder sindssygt meget i denne svære tid. Cross er desværre et overstået kapitel, da foden ikke kan reddes, hvis der skulle ske noget med den igen.


Jeg vil gerne sige tak til alle der har hjulpet mig gennem årerne. Stor tak til mine forældre, sponsorer og min mekaniker Trond. Vi ses ude på banerne!"


Vi håber Mathias kommer sig hurtigt og ønsker rigtig god bedring!

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page