top of page

Endnu en dansk debutant bekræftet til Herning Supercross!


Første dag i det nye år, og endnu tættere på Herning Supercross 2023! Derfor er det da også passende, at supercross har bekræftet endnu et dansk navn på startlisten - endnu en debutant.


Supercross Herning skriver:

Så nåede vi 2023, men det betyder bare, at vi er én dag tættere på Yamaha Supercross & Freestyle Show 2023! Om et par dage er der kun en måned, så lad os glæde os over det, med endnu en bekræftet dansker fra startlisten! Her er der nemlig tale om endnu en debutant! Nemlig Martin Bak, der for nogle sæsoner siden vandt DM i B-MX1 udendørs, og siden har etableret sig i A-klassen. Han er klar til at give supercross sit bedste skud, og han glæder sig!


Martin Bak: “Jeg syntes stemningen er god i Jyske Bank BOXEN. Og til dem der ikke har oplevet den endnu, I burde virkelig købe en billet, hvis I ikke allerede har gjort det. Det er en vild oplevelse, som man burde give sig selv. Jeg har været tilskuer derinde i nogle år i træk nu. Og nu skulle det være, at jeg skulle med på bommen. At jeg ville prøve kræfter med det. Inden jeg bliver alt for gammel. Så jeg glæder mig meget til noget godt ræs, og jeg har tænkt mig at gøre mit bedste.”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page