top of page

Et lærerigt år for Lucas Søndergaard


Unge Lucas Søndergaard har haft hænderne fulde i 2022, hvor han har kørt en fuld sæson af B-DM i MX2-klassen, landsdelsmesterskab Øst, og så udvalgte afdelinger af A-DM. Det hele for at blive klædt på og udvikle sig på 250'eren, som han stadig er relativt ny på. Vi har fået en snak med ham om hvordan året er gået, og hvad vi kan forvente fra ham til næste år.


Lucas Søndergaard: "Min B-sæson i 2022 har egentlig været nogenlunde efter de mål som vi satte i starten af 2022. De lød på at komme i top 5 i B-DM, og at vinde landsdelsmesterskab Øst. Det blev så desværre kun til sjetteplads i B-DM, med et enkelt udgået heat, så det var egentlig okay. Og så vandt jeg landsdelsmesterskab Øst, så jeg vil selv kalde det en godkendt sæson i B-klassen. Så kørte jeg også mine første par A-løb i 2022. Det gik egentlig okay, men det var også ligeså meget en lærerig omgang for mit vedkommende. For at se hvad jeg skal gøre for at forberede mig selv frem mod 2023. 2023 bliver nemlig i A-MX2, hvor jeg skal køre en fuld A-DM sæson for NR-Service Racing Team, som har hjulpet mig rigtig meget gennem tiden. Og i forhold til hvordan det går her hen over vinteren, så vil vi så se om vi skal prøve noget udenlandsk, men intet er planlagt endnu, udover altså fuldt program i A-MX2 sæson 2023."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page