top of page

- Et stort smil på læben

Mads Balzer havde en god dag i Esbjerg i lørdags, hvor han især i andet virkelig fik sat fut i tingene. Vi fik et par ord fra ham dagen på Korskroen.


Mads Balzer: "DM-A Esbjerg bød for mig, på et stort smil på læben. Jeg startede dagen lidt sløjt ud med endu en tidskval', som bestemt ikke viser hvad jeg kan - når endelig heatene kommer. Hvorfor jeg ikke kan gøre det bedre her, er mig snart en gåde.


I heat 1 får jeg en knap så god start, men jeg kæmper med det jeg har. Jeg lå hele heatet i en kamp omkring top 10, men manglede lige det sidste på farten. Da heatet var omme kom jeg i mål på en stabil 11. plads. I heat 2 får jeg en god start og får lavet et par rigtig gode overhalinger på første omgang. Pludselig er jeg oppe som nummer 4 og ligger her knap en omgang. Jeg ryger så tilbage som nummer 5, hvor jeg egentlig ligger cirka første halvdel af heatet. Senere kom 2 hurtige svenskere, som smuttede forbi efter fed kamp, og jeg kom til slut i mål på en rigtig tilfredsstillende 7. plads.


Til superheatet var der udsolgt. Jeg havde okay fart og hang godt med første halvdel af heatet, men derefter var der knap så meget at komme efter. Her sluttede jeg som nummer 10 af MX2. Overordnet var dagen super god for mig. Jeg viste rigtig god fart og fik kørt - især i 2. heat - et virkelig fedt heat, hvor rigtig mange ting spillede! Samlet blev det til 8. plads på dagen. Jeg håber at kunne tage succesen med videre, når næste DM køres på Mors om 2 ugers tid!"

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page