top of page

- Faktisk gået rigtig godt

Lasse Skov har kørt en fin sæson i B-DM, der endte med en sølvmedalje i MX1-klassen. Vi fik derfor et par ord fra Lasse om hans sæson, og om hvad der venter til næste år.


Lasse Skov: "Sæsonen er alt i alt gået okay. Jeg gik ind i sæsonen for at vinde det, da jeg følte at jeg for en gangs skyld havde lavet mit forarbejde godt. Til første afdeling af DM i Fjerritslev, laver jeg en kval som nummer 1. Så det var rigtig godt. Jeg vinder også 1. heat, og må tage mig til takke med en andenplads i 2. heat. Derfra kæmpede jeg egentlig bare videre derhjemme med træning osv, og var klar til 2. afdeling i Vesterbæk. Her var der desværre ikke var noget der spillede for mig, en 8. plads og en 2. plads var ikke det jeg ønskede. Men resten af sæsonen er faktisk gået rigtig godt. Jeg kørte en masse stabile heat, og var specielt glad for mine placeringer på hårdbanerne. Da jeg jo kommer fra HeMS som er en rigtig sandbane. Men med 2 x 1. plads på Sjælland, synes jeg det så meget godt ud. Men desværre gjorde lidt uheld og dumme fejl på finaledagen, at jeg ikke kunne lukke hullet på de 14 point til finalen.


Planen for næste år er egentlig bare at få en masse læring ud af det, og få lavet en masse træning og kørt noget på crosseren. Jeg håber på at kunne lave point i hver afdeling til A-DM, men nu må vi se. Det helt store håb for næste år er selfølgelig at komme med til et superheat! Det ville være kæmpe stort!"


Foto: Elisa Greve

댓글


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page