top of page

- Fed og positiv weekend


Mads Fredsøe kørte en rigtig god EM-afdeling i Frankrig, hvor det blev til en fjerdeplads, og hvor han arbejdede sig godt frem i den samlede stilling. Vi fik derfor lige et par ord fra ham om weekenden i Frankrig - og om hvordan han ser på den kommende weekend, hvor han skal bakke en tredjeplads fra sidst op, når ADAC MX Masters rammer Honda Park i Randers!


Mads Fredsøe: "Fed og positiv weekend for mig til EMX125 i Frankrig, på Villa Sous Ecot. Jeg starter weekenden ud med en god kvaltid. som 2'er i min gruppe. I første heat får jeg en okay start som omkring 6'er. Jeg får overhalet et par stykker og finder et flow, så jeg slutter som 4'er, på en meget udfordrende bane. I andet heat for jeg en mega god start som 2'er ud af første sving, men jeg får lavet en lille fejl i andet sving, så jeg falder tilbage et par positioner. Jeg ligger stabilt på en 4. plads hele heatet, indtil der er 5 minutter tilbage, hvor varmen virkelig rammer mig, så jeg mister lige 2 positioner til sidst, og slutter som 6'er. Jeg bliver så samlet 5'er den her weekend, og er 7'er i mesterskabet. Så det går den rigtige vej. I næste weekend står den på ADAC MX Masters i Randers. Det bliver mega fedt, med det kæmpe setup på en af Danmarks fedeste baner! Jeg håber at se jer alle sammen komme og heppe på alle os danskere!"


Foto: Infront Moto Racing 2023 @M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page