top of page

- Fra 2 hurtige omgange, til stabile heat


Rasmus Kjær Nielsen har i flere sæsoner været garant for lynhurtige omgange, men sjællænderen har kæmpet med at sætte det hele sammen, og være en trussel i de mesterskaber han har været en del af. I 2022 begyndte brikkerne så at falde på plads, og det blev til en top 5-placering til B-DM i MX2-klassen, og medaljer i landsdelsmesterskabet. Vi snakkede med Rasmus, om hvad der har ændret sig til i år, og så selvfølgelig om det der venter i 2023: Det første favntag med A-klassen!


Rasmus Kjær Nielsen: "2022 har været en vild sæson. Jeg skiftede fra MX1 til MX2 inden sæsonstart, fordi jeg føler mig bedst på 250'eren. Da der var en masse nye med i klassen, havde jeg ingen forventninger til sæsonen, hverken af placering eller til mig selv. Jeg skulle bare ud og have en masse timer på cyklen, og have en fed sæson efter et begrænset år med corona. Takket være min far, som har støttet fuldt op i sæsonen, så havde jeg en rigtig god vinterforberedelse, hvor jeg har været en del af Motoconcept334. Det har jeg været hele sæsonen faktisk, og det har virkelig skubbet min træning i den rigtige retning. Efter at have fået og haft de bedste mennesker omkring mig, som kun vil det bedste for mig, har det gjort sæsonen så meget nemmere. Det har også vist sig i resultaterne, synes jeg. Jeg kørte en samlet top 5 hjem i B-DM, og blev 2'er i landsdelsmesterskaberne, med kun 1 point op til førstepladsen. Derudover tog jeg en andenplads til B-DM i Hedeland. I år viste jeg at man kan gå fra at køre 2 hurtige omgange og derefter miste pusten, til at kunne køre stabile tider og heat hele sæsonen. I 2023 ser jeg frem til en fuld B-DM-serie igen, og så at prøve at køre en fuld A-DM-sæson. Med den rette støtte burde det gerne være muligt, sammen med en god vinterforberedelse og en masse træning med fokus på at blive bedre. Setup for næste år er ikke planlagt endnu, udover at jeg selvfølgelig kører for Team EDC MX, og at jeg kommer til at have rigtige setup af cyklen fra KMS."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page