top of page

Frederik Eskildsen klar i blåt


Efter et godt år, hvor han har gjort en masse for at opsøge erfaring i de store serier, og leveret flere fine heat, er Frederik Eskildsen i 2024 klar til at farveskift. Han kommer nemlig til at tørne ud på Yamaha, selvom det fortsat bliver i vante rammer. Vi har fået en status fra ham, på det nye blå eventyr.


Frederik Eskildsen: "Vi har fået tingene på plads og jeg kan endelig røbe hvad der kommer til at ske næste år. Jeg skal køre endnu en sæson for OC-Racing, men skifter over til en Yamaha 250cc i stedet. Yamahaen passer mig rigtig godt, og nu fik vi muligheden for at skifte, så nu skulle det prøves. Ole har altid været rigtig god ved mig, hvilket også har givet et rigtig godt samarbejde, som jeg ser frem til at fortsætte i 2024. Jeg skal køre alle A-DM’er i A-MX2, samt hele ADAC MX Masters-serien igen næste år i Youngster-klassen. Hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. ADAC er en utrolig fed serie, med masser af publikum, fede baner og højt niveau, hvilket jeg føler har skubbet mig en del i år. Og hvordan jeg håber det kommer til at gå næste år? Jeg vil først og fremmest gerne få kørt en hel masse timer her vinteren over, så jeg er bedst muligt stillet til sæsonstart, og ud fra det må vi se hvilke resultater det bringer. Jeg glæder mig egentlig bare til at komme ud og køre noget race igen, og blive bedre for hver dag der går!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page