top of page

Frederik Goul brændte igennem i andet heat


Frederik Goul Jensen viste glimrende takter til anden afdeling af DM i torsdags, ikke mindst med et blændende andet heat, hvor han kæmpede med om pladserne i top 3, hele vejen til målstregen. Vi fik derfor en status fra ham, ovenpå strabadserne i det nordjyske.


Frederik Goul Jensen: "DM-A i Hjørring var en afdeling jeg havde glædet mig til. Jeg havde nogle point jeg skulle have hentet, efter en knap så god weekend i Fjerritslev. I tidskvalen finder jeg mig hurtigt tilpas på den meget tunge bane og får sat en tid som nummer 5. En tid jeg godt tilfreds med. Jeg vidste jeg skulle med fra start i første heat, for at kunne være med oppe hvor det var sjovt. Jeg laver så en totalt dårlig start, som nummer 15. Jeg finder dog hurtigt rytmen og får mig kørt op som en 7-6 stykker og ligger lige efter dem foran, men så begynder cyklen at miste træk, og med 2 omgange igen, dør den helt. De folk som hjælper, gør så alt for at få reservecyklen gjort klar til 2 heat, og det lykkedes. Jeg ved ikke hvad man skal sige om andet heat, andet end at det hele bare spillede. Jeg fik en god start og fandt hurtigt rytmen. Jeg kommer op til Kim Sørensen, og kommer hurtig forbi ham. Jeg ligger så som 3'er nogle omgange, hvor jeg prøver at lave et hul til Kim, men det lykkes ikke rigtig. Jeg laver alt for mange fejl og Kim hænger godt i. Der bliver kæmpet og jeg laver en mega dum fejl og Kim kommer forbi. Jeg tager den lidt med ro og finder en rytme igen, og kommer op til Kim igen, men jeg når aldrig forbi igen og kører i mål som nummer 4. Et rigtig fedt heat, og dejligt at vise jeg godt kan være med. Nu ved jeg hvad jeg skal arbejde videre på, og så må vi bare håbe der kan komme flere heat som det her!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page