top of page

Frederik Højris bekræftet til Herning Supercross!


1 . juledag, og endnu en dansker bekræftet til Herning Supercross. Frederik Højris stiller til start for anden gang nogensinde, og efter vi har måttet undvære Frederik det meste af 22, så er det godt at have ham tilbage på en startliste!


Supercross Herning skriver:

En sen julegave herfra os! Frederik Højris er nemlig klar til at tage kampen op i Jyske Bank BOXEN, når det går løs i februar! Sidst Frederik var med var i 2020, hvilket var hans første Herning SX-start, og han er altid god for en fight. Han har haft en opadgående formkurve de seneste sæsoner, hvor han også har fået kørt sig noget hår på brystet. Desuden har han stor erfaring fra supercross rundt omkring på kontinentet. Det skal blive særdeles spændende at se hvad han kommer med, når bommen først falder, OM SNART KUN ÉN MÅNED!


Frederik Højris: “Jeg glæder mig egentlig bare til at køre i Herning for anden gang i mit liv! Stemningen var for fed første gang, og jeg tænker kun det bliver endnu federe denne her gang. Jeg har ikke de store forventninger til i år. MEN jeg kommer selvfølgelig til at give den alt hvad jeg har, for det danske publikum og så må vi se hvad det nu en gang rækker til. Jeg håber vi ses til et godt show, som altid, i Jyske Bank BOXEN d. 3-4. februar 2023!”

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page