top of page

Fredsøe bedre igennem Mantova

Banen i Mantova var våd, til dagens anden afdeling af det åbne italienske mesterskab. Mestrene skulle findes, og danske Mads Fredsøe skulle i ilden for anden gang på sin Beddini Gasgas. Han var dog stadig lidt mærket af styrtene i sidste weekend, men det danske talent tog det positive med sig.


Mads Fredsøe: "Det gjorde lidt ondt i kroppen efter sidste weekend, men da vi var i gang var det okay. Jeg blev 12'er i første heat og 13'er i andet. Jeg fik en god start i andet heat og lå 8'er i 10 minutter, men jeg væltede desværre på en bakke. Det tog lidt tid at komme igang igen. Men alt i alt en fin weekend. Jeg fik mere erfaring og det er kun andet løb på 4-takteren. Vi tager den herfra og arbejder videre til de næste løb om en måneds tid."


Sejren i MX2-klassen blev en sag for de to Red Bull Factory KTM'er med Liam Everts og Andrea Adamo, hvor førstnævnte endte med sejren. Det endte dog med at være Simon Längenfelder der tog mesterskabet.


I den store klasse må der være et par, der lige skæver en ekstra gang til Tim Gajser, her en måned inden første VM-afdeling. For i et felt med Febvre, Seewer, Geerts, Fernandez med flere, destruerede TiGa al modstand. Han vandt begge heat sidste weekend, vandt første heat i dag, og den eneste grund til at han ikke vandt alle fire heat ud af fire mulige, var at han måtte køre sig op igennem feltet fra sidstepladsen i andet heat, og kun nåede op som 2'er - 2 sekunder fra Febvre over stregen.


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page