top of page

Fredsøe mester - Kleemann og Karstrøm strålede!


Der var flere virkelig flotte danske præstationer til ADAC MX Masters-finalen i dag, hvor det blev til en titel på danske hænder i 125cc, William Kleemanns bedste i serien hidtil, og mange danske point i 85cc!


Men vi starter lige i Masters-klassen, for her kørte Nikolaj Skovgaard to flotte og stærke heat i dag, i den internationale klasse, hvor det blev til 7 point på kontoen! Samtidig var der spænding om mesterskabet, men til slut sejrede rutinen, og Max Nagl kunne stikke endnu en titel ned bag livremmen.


I MX2-klassen viste William Kleemann flot fart hele weekenden, og finalen blev bare endnu et symbol på, hvor meget VM har givet William tempomæssigt. Det blev til en sjetteplads i Youngster-klassen - og hvad kunne det ikke være blevet til, hvis danskeren ikke var styrtet i heatet i går? En fjerdeplads i søndagens første heat står som en flot, flot krone på en vild sæson for William. Både Frederik Eskildsen og Asger Martens var næsten uretfærdigt tæt på at tage point, med en 21. plads til Frederik i 3. heat, og en 22. plads til Asgers i 2. heat. Men masser af erfaring fik de med sig! Oriol Oliver var allerede kronet som mester i klassen inden finalen.


I 125cc har Mads Fredsøe været den helt store oplevelse, og danskeren sluttede sin karriere på 125'eren med en af Europas mest eftertragtede titler i klassen. For en syvendeplads i Dreetz var nok til at tage mesterskabet, som Mads har ført siden serien gæstede Randers tidligere på året.


Mads Fredsøe: "Det er f*****g fedt at vinde ADAC Junior 125cc i år! Jeg fik den røde plade i Randers, og jeg har beholdt den lige siden. Jeg synes jeg har vist i år at jeg var den bedste. Nu står den på 250cc næste år, og det glæder jeg mig til!"


Desuden bed vi også mærke i, at unge Emil Lodal kun var et par placeringer fra pointene som som nummer 22 i andet heat! Klar forbedring at spore.


I 85cc var der også mange gode danske præstationer, og igen var Casey Karstrøm virkelig flot kørende. Den talentfulde dansker sluttede dagens heat som nummer 8, og det var også der han sluttede på dagen. Jacob Bloch sluttede som nummer 14 over weekenden, mens Søren Winther også tog point i andet heat, og blev 20'er. Marius Simonsen, Viktor Brunsvig og Sigurd Thomsen kæmpede også bravt på den hullede bane. Mesteskabet røg til Holland med Dani Heitink.


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page