top of page

- Fuldstændig sindssygt


Magnus Smith er stadig på vej tilbage i form efter en slem skade, som han pådrog sig under supercross i Tyskland i slutningen af 2022, og derfor havde han ikke de store forventninger til sig selv, da DM blev skudt i gang i Randers i går. Men da først løjerne gik i gang, så må man sige at Magnus kom op i gear, og tilbage på sporet, på rekordtid. Og dagen kulminerede med et massivt statement i superheatet, hvor han tog andenpladsen, straight up, mod 450'erne også. Vi fik et par ord fra ham om dagen.


Magnus Smith: "Jamen, vanvittig dag i Randers. Efter min skade havde jeg absolut ingen forventninger. Jeg ville være glad, hvis bare jeg kunne komme i top 3, men det viste sig at jeg kunne mere end bare top 3. I første heat får jeg en god start som 2'er. Jeg ligger bag 1'eren lidt tid og lægger op til en overhaling, som jeg fuldfører fint. Jeg fører derefter til slut. I andet heat falder jeg i starten, da der var en der væltede foran mig, så jeg kom helt bagfra og kørte mig op som 2'er. I sidste heat - altså det her superheat, de har indført, hvor det er 250 og 450 sammen, og som jeg synes er mega spændene, får jeg en okay start. Jeg lå lige bag Rasmus [Pedersen] som jeg vidste jeg skulle slå, hvis jeg ville ha den røde frontnummerplade med hjem. Så jeg får overhalet ham og ligger derefter et stykke bag Strate, Mathias [Jørgensen] og Glen [Meier]. Jeg får lukket hullet til Mathias og Glen med to omgange tilbage, og på sidste omgang overhaler jeg dem begge to. Fuldstændig sindssygt, og afslutningen på en helt perfekt dag."


Foto: Elisabeth Juulsgaard / BJ Photo

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page