top of page

Glen Meier fornuftigt i gang


Glen Meier slog fint i gang i Fürstlich Drehna i weekenden, selvom han stadig ikke føler sig 100%, da han missede meget af sin off-season på grund af en operation i skulderen. Det går dog den rigtige vej, og danskeren går en travl sæson i møde, hvor forpligtelserne primært ligger i Danmark og i Sverige.


Glen Meier: "Weekenden til første afdeling af ADAC gik fint for mit vedkommende. Jeg viste at jeg havde farten hele weekenden, med en 6. plads i min kvalgruppe, og en 3. plads i søndagens warm-up. Men jeg kunne så også tydlige mærke at jeg mangler timer på cyklen, da bommen så faldt, men det skal jeg bare arbejde på. Jeg kom som bekendt sent i gang med forberedelserne til sæsonen, på grund af min skulderoperation. Jeg sluttede de tre heat i Tyskland som 15'er, 16'er og 14'er, efter nogle dårlige starter - som der også skal arbejdes på. Jeg håber at være på 100% når dansk og svensk mesterskab starter om nogle uger. Det er de to serier jeg skal køre i år. Så det betyder også at jeg kun skal køre den første og sidste afdeling af ADAC, da resten falder sammen med enten dansk eller svensk mesterskab."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page