top of page

Glen Meier ser frem til sin sidste VM-afdeling i år


Selvom Glen Meier langt fra har været at finde til alle VM-afdelinger i år, så har han alligevel gjort flot figur. Nu venter så hans sidste VM-afdeling for i år, når første GP i Trentino køres på søndag. Vi fik derfor en update fra ham, hvor han også lige satte et par ord på det seneste GP han var med i, som var det der blev kørt i Frankrig for et par uger siden.


Glen Meier: "I Frankrig kvalificerede jeg mig som nummer 22, og jeg fik dårlige starter i begge heat. Jeg fandt heller aldrig en god rytme på den svære bane. Jeg sluttede to heat som henholdsvis nummer 22 og 21. Bedre starter havde helt sikkert hjulpet mig rigtig meget, da alle kører så hurtigt, at det er svært at køre sig op. Så det er helt sikkert målet her i weekenden i Italien, hvor jeg skal køre min sidste VM-afdeling for i år. Jeg glæder mig rigtig meget. Det er en bane jeg godt kan lide, så det skal nok blive sjovt!"


Skulle der sidde nogen derude, med en masse brændende skejser i lommen, så er vi sikre på at Glen gerne hører fra dig. Der er ingen tvivl om, at han har tempoet til mere VM!


Foto: Andreas Ebbesen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page