top of page

Glen ser fremad


Glen Meier nåede lige at få sparket gang i sit italienske eventyr, og få VM-debut, inden det hele lukkede ned. Derfor glæder han sig selvfølgelig til at det hele kommer i gang igen, så vi tjekkede lige med ham, hvad han gør for at holde sig parat og klar.


Glen Meier: "For mit vedkommende er der ikke så meget ændret ved karantænen, udover at der ikke er løb eller mulighed for at træne på baner. Jeg arbejder stadig på fuld tid - man kan sige, at vi er nogle af de heldige, som ikke er ramt og er blevet sendt hjem. Udover det, så holder jeg min form ved lige, i samarbejde med Emil Larsen, som står for mine programmer. Jeg glæder mig bare til at komme ud og køre løb igen. Det er det jeg har trænet hele vinteren for, så at det hele ligesom bliver stoppet og rykket er træls. Men på den lyse side, så har jeg så mulighed for at træne på lidt af det jeg synes jeg mangler. Så jeg ser frem til at det hele begynder igen, hvornår det nu end sker!"


Foto: MX July

留言


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page