top of page

God kørsel, men marginalerne var ikke med Bastian


Igen var resultatet ikke med Bastian Bøgh, på trods af at danskeren igen viste rigtig mange af sine kvaliteter, da der blev kørt VM i Teutschenthal i søndags. Vi bad ham om lige at snakke om igennem dagen, også så vi kunne høre, hvad der var gået galt under kvalifikationen. Her er en status fra Bastian!


Bastian Bøgh: "Det startede ikke så godt ud, da jeg brækkede bremsepedalen, under min første hurtige omgang i kvalifikationen, og så blev det lidt stressende derfra. Så jeg fik ikke den bedste tidskval, men jeg kom okay fra start i første heat, og lå 9'er. Så skulle jeg så overhale en, men rammer baghjulet på ham og ryger ned, desværre. Jeg finder ikke rigtig flowet igen efter det, og kørte i mål som nummer 17. I andet heat kommer jeg godt ud over bommen, men bliver lukket af nede i svinget, fordi jeg var så langt ude. Jeg ligger dog egentlig fint nok i heatet, men vælter desværre lige en lille gang mere, og finder igen ikke rigtig flowet derfra. Men jeg følte mig okay tilpas på cyklen, og vi arbejder videre imod næste afdeling på søndag!"


Foto: WZ Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page