top of page

Gode danske præstationer, og VM-dueller, i HollandDer var en lille håndfuld danskere, der havde valgt at bruge anden påskedag i Holland, hvor anden afdeling af Dutch Masters blev kørt i Oldebroek. Og foruden de danske kørere, så var der også mange andre interessante ting at holde øje med, da alle felter var rigtig stærkt besat.


Men danskerne gjorde det godt. I 85cc sluttede Casey Karstrøm som nummer 11, mens Jacob Bloch kæmpede en fin 14. plads hjem i 125cc. I 250cc kørte Magnus Gregersen også en flot afdeling, og sluttede som nummer 14.


I 500cc-klassen stak Jeffrey Herlings af med sejren igen - atter for næsen af Romain Febvre, der dog satte hurtigste tid i andet heat. Så der venter en spændende VM-afdeling i den kommende weekend på Sardinien. Husk at se med på discovery+.


I 250-klassen var Thibault Benistant ikke til at røre, hvor franskmanden vandt begge heat. Janis Reisulis tog andenpladsen, og slog derved Rick Elzinga på VM 250-Yamahaen. Lige derefter fulgte Cas Valk, der også er med i VM på Sardinien i weekenden, nu hvor EMX250 holder pause.Foto: Ray Archer

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page