top of page

Gode danske resultater i Tyskland!


Der var rigtig mange danskere til start, da weekendens ADAC MX Masters rullede over banen i Fürstlich Drehna, og de markerede sig flot i alle klasser!


I Masters-klassen var Bastian Bøgh Damm til start, og han fik kørt lidt god rutine i kroppen på 350'eren, så han kan være helt klar til Motocross of Nations sidst på måneden. Og han viste at han også er hurtig på den større cykel, selvom der også var lidt uheld på vejen. Bastian stak afsted med en niendeplads. Også Sam Korneliussen og Lucas Ankjær klarede skærene til heatene, men der var desværre ikke point til de to i denne omgang.


I Younster-klassen var der også danskere med, og her var Rasmus Pedersen bedste mand. Han sluttede weekenden som nummer 9, imens William Kleemann blev nummer 15 og Magnus Smith nummer 17. Victor Kleemann sluttede som nummer 21, imens Oliver Olsen blev nummer 23. Mikkel Søgaard forsøgte igen bravt at kvale', men det lykkedes desværre heller ikke i denne omgang.


I 125-klassen viste Lucas Bruhn for alvor talentet, og at han begynder at få fart på, ved at nappe en sjetteplads i det stærke felt. Magnus Gregersen kørte sig ligeledes i top 10, med en tiendeplads, imens Jayden Schmidt og Casper Mortensen også kørte sig op i pointene, med en plads som henholdsvis nummer 14 og nummer 19. Nicolai Skovbjerg havde imidlertid slet ikke heldet med sig i det tyske.


I 85-klassen var der to danskere på pletten, og de sluttede lige efter hinanden. Jakob Frandsen som nummer 14, efter et uheldigt første heat, og Frederik Stampe lige efter ham som nummer 15.


Næste - og sidste - afdeling af årets ADAC MX Masters, køres i den kommende weekend i Reutlingen.Du kan også gense alt race fra Tyskland her: https://www.youtube.com/channel/UCP14TLpW5Dh3Den-HRSig6Q


Foto: WZ Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page