top of page

- Håber på skybrud


Line Dam havde en god dag i søndags på Korskroen, hvor det blev til en samlet sejr i Dame-klassen. Det betyder også at hun kom lidt tættere på toppen af tabellen, inden finalen i Næstved, så vi fik en status fra hende, hvor hun satte lidt ord på sin dag - og sine finalechancer.


Line Dam: "Jeg havde en virkelig god optakt til DM på Korskroen. Finn Villadsen, Bo Rasmussen og Danni, havde knoklet for at få min nye racer klar til Løbet, så allerførst: Stort TAK til dem! Allerede i kvalen havde jeg det virkelig sjovt ude på banen. Jeg kørte hvad jeg kunne og det gav mig en 3. plads. I første heat var jeg fra start som nummer 2, men Sara kom hurtigt forbi. Jeg tror at det var rigtig godt for mig, for jeg kunne derefter bare ligge og “lære” af de andre. Tempoet var højt fra start, men jeg kunne fint følge det, uden at lave fejl. Malou og Sara pressede hinanden meget, og det endte også med en fejl fra deres side af, hvilket gjorde at jeg nemt kunne køre op på 2. pladsen og i mål som nummer 2. I 2. heat var jeg igen af sted som nummer 2. Malou gik forbi mig, men jeg overhalede hende igen på første omgang. Sara fik problemer med crosseren, og jeg kunne køre mig selv ind på førstepladsen. Det gjorde mig til samlet vinder på dagen. Udfaldet på Korskroen gør, at vi nu ligger tæt i pointene. Jeg kører helt sikkert efter to heatsejre på Næstved. Meeen jeg håber på skybrud og en svær bane, ellers bliver det en meget svær opgave for mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page