Haarup lærer af weekenden


Mikkel Haarup var i aktion for første gang i flere måneder, da der i går blev kørt internationalt opstartsløb i Arnhem, og selvom danskeren arbejdede sig ind i sagerne, så var der også lidt bump på vejen. Det vigtigste var dog at få banket lidt rust af, og komme bag bommen, inden VM genstarter om 2 uger i Letland. Vi fik en status fra Mikkel, ovenpå dagen i går.

Mikkel Haarup: "Det var ikke den bedste dag i går. Mit tempo var ikke helt hvor det skulle være, men det er jeg ikke så bekymret for. Det drejede sig bare om at komme lidt i gang igen. Jeg lavede to fine starter, og kørte to forholdsvis fejlfrie heat. Det eneste lille bump, var at jeg havde et lille styrt, da jeg gik ud på sidste omgang af andet heat. Jeg lagde cyklen ned i et forholdsvist langsomt, men alligevel så bukkede mit styr. Derfra var planen bare at trille den i mål, da jeg stadig var et stykke foran dem bagved, men da jeg kører over det næste hop, så knækker styret helt af. Jeg formåede ikke at styrte, heldigvis, men ambitionen om at køre videre, led et knæk med styret. Derfor blev det en lidt irriterende DNF i andet heat. Men jeg lærer selvfølgelig fra weekenden, og tager det med mig, så det er aldrig spildt. Heldigvis var det "bare" et træningsløb, og ikke den ægte vare."


Foto: Ismo Uytdewilligen

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.