top of page

- Har været en fin uge


Mikkel Haarup er i år skiftet til det britiske DRT Kawasaki-team, og havde derfor muligheden for at blive i England, da VM-premieren i sidste weekend blev udsat en uge. Vi fik derfor lige et par ord fra det danske es i MX2, om hvordan han har brugt den ekstra uges forberedelse.


Mikkel Haarup: "Da vejret var dårligt i Danmark, syntes jeg det var nemmere bare at blive herovre i England. Jeg havde mine træningscykler herovre ved teamet, og min træningsmekaniker var med mig, så jeg kunne ikke se hvorfor jeg ikke skulle blive. Vejret var selvfølgelig ikke så godt, men jeg fandt et par træningsbaner sammen med Ben Watson, lidt mere oppe nordpå, hvor han har nogle kontakter, fordi han bor her. Så han fandt nogle baner både søndag og mandag, og så onsdag var jeg ude og køre på en bane der faktisk mindede lidt om Matterley Basin, så det var rigtig fin træning. Vejret her de sidste par dage er blevet meget bedre, og det ser ud til at skulle holde tørt hele weekenden, så det er jo rigtig fint. Det har været en fin uge i det hele taget. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, og så må vi se hvor farten er, eftersom jeg ikke har kørt nogen preseason-løb. Jeg føler jeg har gjort min forberedelse, og jeg glæder mig til at komme i gang!"


Foto: Kawasaki

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page