top of page

- Humøret er højt

Mikkel Haarup tog endelig hul på sin sæson i Frauenfeld. Et nyt blad er vendt for danskeren, i form af tyske WZ Racing. Og der var ingen tvivl om at Mikkel havde farten i Schweiz, til trods for en minimal forberedelse. Det lover godt, selvom der stadig er mange ubekendte. Mikkel løfter dig lidt af sløret her.


Mikkel Haarup: "Det var en okay weekend, alle omstændigheder til trods. Men nu er vi her, og kigger fremad. Jeg lavede lidt rookie-fejl, men hvad kan man næsten forvente, med sådan en forberedelse? Nu tager jeg hjem til Danmark og træner, for at få bygget lidt mere på inden Arco. Jeg er glad for at jeg kan få lov at køre min træningsrutine videre, og arbejde fra Danmark som jeg plejer. Det virker rigtig godt for mig. Det skal ingen hemmelighed være, at det her skifte har været dyrt, rent finansielt, men også nødvendigt for at komme videre. Det er ikke på plads med de oversøiske GP'er endnu, men vi arbejder på at få detaljerne på plads. Skulle nogen have lyst til at hjælpe mig, så giv mig et kald! Humøret er højt, og hele teamet ser frem til den kommende weekend i Italien!"


Vi kan kun opfordre til at støtte op om Mikkel!

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page