top of page

Hvad vi ellers lærte af teamlisterne


MXGP valgte lige at smide en bombe i går, ved at offentliggøre de officielle teamlister for 2022. Sandt at sige, så har rigtig mange teams også valgt at trække udmeldingerne helt skørt længe, så der var et par stykker der fik trukket muligheden for at afsløre teamet i pomp og pragt, væk under sig.


Anyway, vi fik bekræftet hvor danskerne i VM skal hen næste år. Så nu har vi lige tænkt os at fokusere lidt mere, på hvad der ellers blev bekræftet af gårsdagens udmelding.


Vi har selvfølgelig opdateret MXGP-teamlisten, som du til enhver tid finder her: https://www.mx-index.com/teamlister21


Det blev bekræftet at Liam Everts bliver Thomas Kjer Olsens nye teamkammerat, og at Liamski rykker op i VM. Vi må vente lidt endnu, på den officielle udmelding omkring hele setuppet på Diga Procross og omkring TKO. Det forlyder dog at det bliver på fabriksgrej - om ikke andet, så det fra 2021 - der skal køres på.


En anden ting der er ret så væsentlig var, at Ruben Fernandez rykkes op i MXGP-klassen, dog stadig for Honda 114 Motorsports. Samtidig lader det til, at vi skal forvente en ny kører i MX2 for Livia Lancelots tropper.


Skønt de ikke fremgik af teamlisten, så valgte Jacky Martens' JM Racing også at bekende teamet til næste år, i går, og her lærte vi, at man udvider med en MX2-kører, i form af Petr Polak. Henry Jacobi fortsætter, imens Ivo Monticelli kommer til.


Vi lærte også at vi stadig mangler at få besat nogle pladser rundt omkring. Hvem der ryger hvorhen, skal vi nok følge tæt.


Listen i går bekræftede også at JWR Honda stiller med tre mand, da også Miro Sihvonen fortsætter, at der bliver flere svenskere i MX2, med deres eget setup, og Jorge Zaragoza, af alle mennesker, vender tilbage til VM-serien, med tyske KMP Honda.


Se de officielle lister fra MXGP her: https://www.mxgp.com/news/2022-provisional-oat-list


Foto: JM Racing Honda

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page