top of page

Jakob Frandsen om sejr i Lommel


Da der blev kørt EM 65/85cc i Lommel i sidste weekend, så var der også en interessant 125-klasse at fornøje sig med. Interessant fordi den gav startgebyr-fri wildcards til EMX125 i netop Lommel til top 3, og så fordi der var en dansk vinder af den. Jakob Frandsen tog nemlig sejren, og han fortæller selv lidt mere her


Jakob Frandsen: "Jeg var i weekenden i Belgien, på Lommel, og køre i en open 125-klasse, der blev afholdt sammen med EMX i 65 og 85. Og som gik rigtig godt. Om lørdagen kørte vi en træning og en tidskval, hvor jeg var den hurtigste i begge to, og om søndagen kørte vi en warm up og 2 heat. I første heat fik jeg en fin start og efter de første på omgange havde jeg kørt mig op på førstepladsen, og vandt. I andet heat kom jeg også godt fra start , og jeg kom også hurtigt op på førstepladsen, og vandt også her heatet.

Så rigtig god dag på en svær bane.

I den her 125-klasse vandt 1., 2. og 3. pladsen også er wildcard til Lommels EMX-afdeling senere på året."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page