top of page

Jayden Schmidt fra blå til rød


Jayden Schmidt har haft en solid sæson, hvor det blev til top 3 i DM, og flere gode præstationer. Nu skifter Jayden så til GasGas, og vi fik derfor en status fra ham på sæsonen, og på hvad næste år kommer til at byde på.


Jayden Schmidt: "Forberedelserne til min første sæson på 125cc, og på ny MX - Yamaha - gik godt. Desværre brækkede jeg hånden i Mantova til det sidste italienske mesterskab, så det og corona situationen gav mig en nødvendig pause. Jeg var klar til DM for Team Specialmontering og de to løb gik OK. Jeg kørte også to Adac Masters løb for SHR i Grevenbroick og Tensfeld. I sæson 2021 skal jeg køre for mit gamle team, AMX Racing. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Mikael og til at prøve hans super fede GasGas 125 cc. Her i vinter gælder det bare om at få kørt en masse timer og få lært min nye motorcykel at kende. Målet igen i år er at blive en endnu bedre motocrosskører, så jeg kan komme ud og køre store internationale løb, som er min drøm."


Foto: AMX Racing

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page