top of page

Jayden Schmidt om fine takter i Hjørring


Da der i søndags blev kørt DM i Hjørring, så var Jayden Schmidt en af dem der imponerede. Især i andet heat, hvor han lige var oppe og runde fjerdepladsen, inden et styrt lige til sidst, ødelagde en potentiel top 5.


Jayden Schmidt: "Banen i Hjørring var helt perfekt, og jeg havde en god, sjov og hård dag. Jeg fik ikke en special god start i første heat, men i løbet af de første par omgange får jeg kørt mig op som 6’er og for lukket holdet op til nummer 5. Jeg har så lidt svært ved at komme forbi ham og røg en ordentlig tur i jorden, da der var 8 minutter tilbage, så jeg ender som nummer 13. I andet heat fik jeg en rigtig god start, og ligger 5’er næsten hele heatet og jeg når så også at få overhalet fjerdepladsen, men jeg ligger kun som nummer 4 i en omgang, da jeg kom til at bremse den i stå.

Næsten lige inden mål på sidste omgang, springer jeg alt alt for langt på et hop, så jeg røg desværre ned igen og lå under crosseren, kunne ikke komme op, så jeg ender som nummer 8. I weekenden tager jeg til Tensfeld for at køre Adac MX Masters."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page